FRAMTIDA VALPPLANER

20210714 En uppdatering angående Ella och hennes valpplaner. Hanen som var bestämd för länge sedan kan jag tyvärr inte använda av olyckliga omständigheter. Att hitta en ny hane är inte det lättaste och jag tar ingen bara sådär för att. Det ska kännas rätt på många sätt.


Om hon har löpt var sjunde månad är inget stensäkert sedan ska det bli lyckad parning och valpar i magen mycket som ska spela in.


Jag hoppas att ni står på kö hos andra uppfödare också för det kommer inte ut så många valpar att alla blir lyckliga hundägare. Vore trevligt om ni som hittar hund hos andra kan meddela mig så jag kan ta bort från valplistan som fylls på.Ella är född i maj 2019. Jag har tänkt ta kull på henne eventuellt början på hösten 2021 beroende på när hon löper.

Vid intresse mailar ni och berättar lite om vem ni är och hur ni ser på ert framtida hundliv och om ni vill ställa er i valpkö. Nämn gärna vilket kön som i första hand är intressant. Därefter vidare mer personlig kontakt. Vill tillägga att jag inte svara på okända nummer som ringer. 

Jag har inte könummer system utan ser vad hunden kommer att erbjudas för framtida bra hundliv.

Uppge för och efternamn, adress samt telefonnummer i mailet. Håll koll i framtiden i bloggen.