Skitväder!!!!!


IS is is och grått.

Man får gå där det är sandat och Icebug stövlarna på fötterna. Vad gjorde man utan dem.

Så här trött känner även jag mig. Löpet slut och fulmattan borta och ny fin inhandlad.


Ja nu måste här göras något åt mörkret och orken. Inhandlat en ljusterapi lampa som jag invigde i morse. Nu får jag se om jag blir piggare.

Wilmer sitter med sin papppa och ser på sommarbilder från sommarstugan med Gurkan (Gustaf) och Maja och när pappsen stänger av blir han så ledsen och vill se mer. Han längtar kanske till sommaren precis som jag.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Valpuppdatering

20210714 En uppdatering angående Ella och hennes valpplaner. Hanen som var bestämd för länge sedan kan jag tyvärr inte använda av olyckliga omständigheter. Att hitta en ny hane är inte det lättaste oc

Klar strax