top of page
Sök
  • ann-britt2

Valpuppdatering

20210714 En uppdatering angående Ella och hennes valpplaner. Hanen som var bestämd för länge sedan kan jag tyvärr inte använda av olyckliga omständigheter. Att hitta en ny hane är inte det lättaste och jag tar ingen bara sådär för att. Det ska kännas rätt på många sätt.


Om hon har löpt var sjunde månad är inget stensäkert sedan ska det bli lyckad parning och valpar i magen mycket som ska spela in.


Jag hoppas att ni står på kö hos andra uppfödare också för det kommer inte ut så många valpar att alla blir lyckliga hundägare. Vore trevligt om ni som hittar hund hos andra kan meddela mig så jag kan ta bort från valplistan som fylls på.

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Svenska Kromfohrländerklubben https://www.kromfohrlanderklubben.se/ SKK köpa hund På Facebook Beisie Krompaws Kennel https://www.facebook.com/groups/659791862941811

Att titta på utseende och inte tänka på vad hunden är avlad för och kan erbjuda. När du går i tankarna på att skaffa hund är det bra att fundera på vad du vill använda hunden till. Är du intresserad a

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page